Informatie van A to Z

Informatie van A to Z

 
AUTOVERHUUR                  De receptie is u graag behulpzaam bij het geven van adressen voor het boeken van een huurautoauto. 036 5228880
                                              
AANSPRAKELIJKHEID      De directie/beheerders zijn niet verantwoordelijk voor vermissing of diefstal van eigendommen uit de villa of de openbare ruimtes in het park.
 
AIRCONDITIONING             Wij verzoeken u deze niet te gebruiken tijdens uw afwezigheid. Airco is alleen effectief met gesloten ramen en deuren. En...... de thermostaat van de CV dient op de op de laagste stand te worden gezet, ter voorkoming van activering door de afkoeling.
 
BABYSIT                               Bij tijdige melding vooraf, kan de receptie 036 5228880 of de huismeester  06 –137 84 129 hier eventueel in bemiddelen. 
 
BAGAGE                               Voor hulp met uw bagage kunt u contact opnemen met de receptie 036 5228880 of met de huismeester 06 137 84 129
 
BANKEN                               De dichtstbijzijnde banken en pinautomaten bevinden zich op ca. 10 autominuten in het centrum van Nijkerk of Zeewolde.
 
BAR                                       In het centrum van het park (slechts enige minuten lopen van uw villa) treft u een gezellige bar/ restaurant.
 
BEAUTY-CENTER               U kunt op het park terecht voor een eenvoudig beauty arrangement. Informatie hieromtrent bij de receptie.
 
BIBLIOTHEEK                      Op het park bevindt zich een bibliotheek met een keur aan boeken in diverse genres en talen. Informatie bij de receptie.
 
(BRAND)BEVEILIGING       Op Flevo Luxury Resorts beschikt iedere villa over gecontroleerde rookmelders, brandblus- en eerste hulp voorzieningen.
 
CHECK OUT                         U kunt over uw villa beschikken tot 11.00 uur ’s morgens op de dag van vertrek. In overleg kan het soms mogelijk zijn om afspraken te maken met de receptie over een later tijd
 
CONFERENTIES/ GROEPS-    In overleg zijn speciale groepsarrangementen mogelijk.
 
CREDITCARDS                    De receptie en het restaurant accepteren Master-Eurocard en Visa. Tevens kunt u betalen met Pin-pas.
 
FAXEN, KOPIEEN, E-Mail   Voor het laten maken van kopieen, het versturen en ontvangen van faxen en e-mail kunt u zich richten tot de receptie.

FIETSVERHUUR                  Voor het huren van fietsen kunt u zich wenden tot de receptie.
 
HUISDIEREN / ROKEN       In verband met de kostbare inrichting en ter voorkoming van allergische reacties van onze gasten wordt roken en huisdieren in principe ontmoedigt. Uitzonderingen op aanvraag.
 
HUISHOUDING                    Voor specifieke wensen of vragen ten aanzien van het onderhoud en schoonmaak van uw villa kunt u zich wenden tot de receptie.
 
KERKDIENSTEN                 Actuele informatie over kerkdiensten in de omliggende gemeenten wordt gepubliceerd in de lokale/regionale kranten. U kunt zich ook wenden tot de receptie.
 
KLUISJES                             Elke villa beschikt over een veiligheidskluis met cijfercode slot. De gebruiksaanwijzing vindt u bij de kluis.
 
KEUKENFACILITEITEN      Iedere villa is voorzien van een zeer goed uitgeruste luxe keuken met rvs Bosch apparatuur. Deze is oa.a voorzien van:
Een luxe gasfornuis, afzuiginstallatie, een combi-magnetron oven, koffiezetapparaat, waterkoker, citruspers, blender, broodrooster, grote koel/vries combinatie, vaatwasmachine. Volledig uitgerust met compleet tafelservies, glasservies, keukengerei, kookgerei, volledig bestek, enz. enz.
 
CONTROLE CHECKLIST   Wij verzoeken u direct bij aankomst van uw verblijf de voorzieningen en aantallen te controleren te controleren en afwijkingen meteen na constatering bij de receptie te melden.
 
SCHADE / BREUK               Mochten er tijdens uw verblijf defecten, schade, breuk of vermissingen zijn ontstaan, dan verzoeken wij u dit direct na constatering bij de receptie te melden. Er kan dan direct voor reparatie, cq vervanging worden zorggedragen.
 
ONTBIJTSERVICE              In overleg is ontbijt- en drank service mogelijk. Aan te vragen bij de huismeesters 06 13784129 of 06 51223069
 
OPEN HAARD                      Iedere villa beschikt over een veilige, op afstand bedienbare gezellige open haard.
 
NOODVERWARMING         Voor verwarming kunt u gebruik maken van de aangenaam thermostatisch geregelde centrale gasketel verarming. De open haard is voorzien van electrische warmingselementen. Deze is echter uitsluitend voor gebruik als veiligheids noodvoorziening.
 
OPENBAAR VERVOER      Informatie over de dienstregeling bij de receptie.
 
PARKEREN                          Voor gasten zijn er beperkt prive parkeerplaatsen beschikbaar bij de villa’s. Op het grote parkeerterrein van het park kan door de gasten onbeperkt gratis worden geparkeerd.
 
PARK PLATTEGROND      Bij de receptie ontvangt u gratis een plattegrond van het park.
 
POST                                     Via de receptie kunt u post laten versturen of ontvangen.
 
RECRON VOORWAARDEN    Van toepassing zijn de Algemene Recron voorwaarden. Een exemplaar hiervan bevindt zich in deze map. 

RESTAURANT                     In het centrum van het park zijn diverse horecafaciliteiten, zoals een eenvoudig restaurant, snackbar en een gezellige bar met een kleine kaart.
 
http://www.hollandnaturisme.nl/NL/Informatie-van-A-to-Z Naast de prive saunafaciliteit in de villa, beschikt het park bij het (subtropisch)zwembad over enkele saunacabines. Voor de gasten van Duif Luxury Resorts zijn deze gratis beschikbaar.
 
(SPORT) en RECREATIE-  Voor onze gasten beschikt Flevo Natuur over een subtropisch

FACILITEITEN                      zwembad, buitenbaden, kinderbad, midgetgolfbaan, Jeu-de boule baan, tennisbanen, tafeltennis, badminton, reuzeschaakspel, bingo avonden, darten, biljarten, kaarten, animatierogramma, fiets- en wandeltochten etc.
 
OMGEVING                          In de directe omgeving zijn er mogelijkheden voor paardrijden, huifkartochten, forrelvissen, watersport, golf, diverse (openlucht)musea, sauna en beautycentra, Sprookjeswonderland, Pyramide Austerlitz, Stoomgemaal, Luchtvaartmuseum, Sixflags, Dolfinarium etc. etc.  Informatie bij de receptie.
 
STRIJKEN / WASSEN         Op het park zijn tegen betaling wasmachines en wasdrogers beschikbaar. Optioneel zijn bij de Villa’s ook eigen wasmachine en wasdroger beschikbaar. Voor iedere villa is een strijkijzer en strijkplank beschikbaar. Informatie bij de huismeesters. Deze zijn te bereiken onder  06 13784129 of 06 51223069 of bij de receptie.
 
TAXI                                       Tel: 06 5477 80 69  Te bestellen via de telefooncel. Op verzoek kan men ook bij de receptie een taxi voor u bellen. 

TUIN + VOORZIENINGEN  Iedere villa beschikt over een royale, onder architectuur aangelegde tuin. Deze beschikt over veel privacy en grenst aan het Hulkesteinse bos. Er zijn verschillende terrassen. Er is een royaal grasveld/zonneweide. Er is ruim voldoende terrasmeubilair  en twee extra ligstoelen, compleet met kussens. Een vaste grote barbecue staat altijd gebruiksgereed. U kunt gebruikmaken van de sfeervolle terrasverlichting. ’s Nachts zorgt de  permanente terreinverlichting voor een veilig gevoel. Optioneel is op aanvraag terrasverwarming beschikbaar. 

TELEFONEREN                   Binnen bij de receptie of buiten bij de telefooncel. 

TELEVISIE / RADIO             Van iedere villa is de woonkamer voorzien van een radio CD-speler, een DVD speler en een KTV met teletekst en afstandbediening. Ook de drie slaapkamers zijn iedere voorzien van een KTV met afstandbediening. (Incl. aansluiting op Canal+)
 
THEATERS Etc.                   Voor informatie betreffende theater e.d. kunt u zich wenden tot de regionale nieuwsbladen en/of de receptie.
 
WEKSERVICE                      In iedere villa is een wekkerradio aanwezig.
 
WINKELEN                           In de omgeving zijn diverse plaatsen met winkelcentra. Vooral het historische Nijkerk heeft een aantrekkelijke winkelaanbod met een gezellig dorpsplein en goede Horecavoorzieningen. 

ZONNEBANK                       Iedere villa is voorzien van een professionele zonnebank met gezichtsbruiner. Gasten kunnen daar gratis gebruik van maken.
                                               Bij het subtropisch zwembad is ook een openbare zonnebankfaciliteit. Gebruik hiervan is niet gratis. Muntjes bij de receptie.